22 Juni arrangerer Aurskog- Høland Friidrettslag et nytt og spennende motbakkeløp på 3,5 km fra AHF-banen til toppen av alpinbakken.

Løpet starter med en runde på friidrettsbanen før du tar av banen og løper opp i lysløypa. Løpet tar av lysløypa og opp mot toppen av slalåmbakken hvor det er målgang.

Foodman Challenge er et nyopprettet arrangement med mål om å aktivisere alle, både små og store. Liker du å konkurrere er Pulje 3 for deg. Liker du å mosjonere er pulje 2 for deg og liker du helst å gå tur (kanskje med barna) er pulje 1 for deg.

Start kl 13.00 for pulje 1.
Start kl 13.15 for pulje 2.
Start kl 13.30 for pulje 3.

Ved målgang venter velsmakende nøtte- og snacksprodukter fra vår lokale matvareprodusent Foodman AS. Drikke blir servert av den lokale mineralvannfabrikken PetPack Drikker AS.

Premieutdeling på toppen: pengepremie til beste kvinne og beste mann. Uttrekkspremie vil være 2 billetter til musikkfestivalens konsert med Rotlaus.

Påmelding skjer via eqtiming sine nettsider: https://signup.eqtiming.no/Pamelding/Foodman-Challenge—Motbakkelop/g295.15018?Event=Arrangement

Startnummer hentes i sekreteriatet ved Friidrettsbanen på Bjørkelangen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *