Ønsker du en bedre kondis og sterkere kropp? Da bør du lese videre her!

25. august starter Ida Salberg opp et lavterskel-treningstilbud v/ friidrettsbanen på Bjørkelangen. Klokka 10-11:30 vil det hver søndag være muligheter for å få trimma kroppen, være sosial og sanke treningsmotivasjon for høstsesongen.

Øktene vil bestå av en kondisjonsdel etterfulgt av funksjonell styrke. Treningen tilpasses alle nivåer, så her kan man få et stort utbytte uansett om du er typen som ikke har løpt en eneste meter de siste 20 åra, eller om du er den som allerede er i god gang og ønsker å ta det til neste nivå.

Ida er utdannet personlig trener, og har også en bachelorgrad i ernæring med idrettslære som fokus. Hun har jobbet som trener og instruktør i 4 år, og har trent alt fra nybakte mødre til maraton-løpere. Nå ser hun frem til å treffe både kjente og ukjente fjes på trening fra og med 25.august. 🙂

Sett av søndags formiddag i kalenderen i høst, og bli med på en variert, nyttig og sosial trening! Mer informasjon på arrangementsiden på facebook

Ps: for å delta må du være medlem i Aurskog-Høland Friidrettslag. Dette koster noen få hundrelapper i året, og man melder seg enkelt inn på ahf-friidrett.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *