Velkommen til Foodman Challenge 2020, Lørdag 27. Juni.

Mosjonløpet Foodman Challenge er et 3,5 km motbakkeløp på Bjørkelangen i Aurskog-Høland Kommune. Løpet starter med en 3/4 runde på friidrettsbanen før du tar av banen og løper opp i lysløypa. Løpet tar av lysløypa og opp mot toppen av slalåmbakken hvor det er målgang.

Foodman Challenge går i flotte omgivelser og ender med panoramautsikt over Bjørkelangen. i 2019 deltok over 80 personer på ulike nivåer. Vi håper å se enda flere på start i 27. Juni 2020.

Liker du å konkurrere er Pulje 3 for deg. Liker du å mosjonere er pulje 2 for deg og liker du helst å gå tur (kanskje med barna) er pulje 1 for deg. Vi gjør oppmerksom på at de antatt raskeste starter til slutt, så vær obs, hold til høyre og heng deg på:)

Start for de ulike puljene er: (med forbehold)
Start kl 13.00 for pulje 1.
Start kl 13.20 for pulje 2.
Start kl 13.40 for pulje 3.

Etter målgang venter velsmakende nøtte- og snacksprodukter fra vår lokale matvareprodusent og hovedsponsor Foodman AS og drikke fra vår lokale mineralvannprodusent PetPack Drikker AS.

Premieutdeling på toppen:
Pengepremie til beste kvinne og beste mann. Flere uttrekkspremier blandt alle påmeldte som leverer inn startnr etter målgang.

Påmelding skjer via eqtiming sine nettsider: https://signup.eqtiming.no/?Event=Arrangement

Startnummer hentes i sekreteriatet ved Friidrettsbanen på Bjørkelangen. Det er garderober med begrenset plass på klubbhuset, og vi setter opp et telt ved både start og mål.

Parkering på Bjørkelangen VGS.