⚠️‼️⚠️‼️

Dessverre må vi meddele at FoodMan Challenge 2020 er AVLYST.

Etter samtaler med sponsor og kommuneoverlege i Aurskog-Høland kommune har vi blitt enige om å avlyse årets utgave av FoodMan Challenge. Vi ønsker ikke risikere å bidra til smitte, så det er tryggest å avlyse i år.
Vi vil heller komme tilbake sterkere neste år, og håper dere forstår avgjørelsen og blir med på moroa da. De som er påmeldt får selvfølgelig pengene tilbake ved å kontakte arrangøren på simenvestreng@gmail.com. Gi da beskjed om at du ønsker pengene tilbake for arrangementet og legg ved konto nr. Det er også mulig å videreføre startnr til neste års arrangement.

Har du ellers andre spørsmål eller tilbakemeldinger til arrangøren sender du en e-post til post@ahf-friidrett.no

Hilsen Aurskog-Høland Friidrettslag
/styre

_________________________

 

Mosjonløpet Foodman Challenge er et 3,5 km motbakkeløp på Bjørkelangen i Aurskog-Høland Kommune. Løpet starter med en 3/4 runde på friidrettsbanen før du tar av banen og løper opp i lysløypa. Løpet tar av lysløypa og opp mot toppen av slalåmbakken hvor det er målgang.

Foodman Challenge går i flotte omgivelser og ender med panoramautsikt over Bjørkelangen. i 2019 deltok over 80 personer på ulike nivåer. På grunn av koronapandemien har vi i år satt en begrensning på 150 deltakere i puljeinndelte starter. Det blir tatt hensyn til smittevernsegler, men vi oppfordrer også alle som skal delta eller være publikum om å overholde de generelle retningslinjene fra FHI.

Foreløpig er det 3 puljer, men dette kan endre seg og du blir fordelt ut i en pulje som passer deg 🙂 Liker du å konkurrere er Pulje 3 for deg. Liker du å mosjonere er pulje 2 for deg og liker du helst å gå tur (kanskje med barna) er pulje 1 for deg. Vi gjør oppmerksom på at de antatt raskeste starter til slutt, så vær obs, hold til høyre og hold avstand.

Start for de ulike puljene er: (med forbehold)
Start kl 13.00 for pulje 1.
Start kl 13.20 for pulje 2.
Start kl 13.40 for pulje 3.

Etter målgang får alle en «fullført-gave» fra nøtte- og snacksprodusent og hovedsponsor Foodman AS og drikke fra vår lokale mineralvannprodusent PetPack Drikker AS.

Premieutdeling på toppen:
Pengepremie til beste kvinne og beste mann. Ingen fysiske gaver med overleveringer, men digitale gaver i tråd med smittevern.

Påmelding skjer via eqtiming sine nettsider: https://signup.eqtiming.no/?Event=Arrangement

Startnummer hentes i sekreteriatet ved Friidrettsbanen på Bjørkelangen. På grunn av smittefare ønsker vi at utøvere kommer ferdig skiftet og ikke benytter garderobene våre.

Parkering på Bjørkelangen VGS.